Stampvoetend staat je kind voor je. Dan stormt het weg, de deur knalt dicht. Rotmama!' hoor je door de gesloten deur. Je hebt zo geprobeerd je geduld te bewaren, maar je kind was weer zo druk met ravotten en lawaai maken dat niets binnenkomt. Je kind zit vaker ondersteboven dan normaal op een stoel en even stilzitten en luisteren is er niet bij. Je voelde al dat je op ontploffen stond en had al 3 keer gezegd: 'Ga je nu even omkleden, het is al laat'. Geen enkele reactie kreeg je, helemaal niets! 'Luister nu, potverdrie nu eens een keertje naar me!' hoorde je jezelf weer eens schreeuwen.  Je schaamt je dood. Dit gebeurt je steeds vaker en je weet ondertussen niet meer hoe je het moet tegenhouden. Zouden de buren het niet gehoord hebben? Je krijgt nog eens de kinderbescherming op de stoep als het zo doorgaat. Je wilt helemaal niet zo uitvallen tegen je kind, maar soms weet je het gewoon even helemaal niet meer. Wanhopig word je ervan.
De rest van het gezin trekt het ook niet meer. Alle aandacht gaat naar je ene kind en het is veel te vaak niet meer leuk in huis.
Gisteren hadden jullie het nog zo gezellig samen. Lekker lang in de pyjama rondgehangen, leuke dingen gedaan. Maar dan komen de dagen weer dat er weer van alles 'moet' en voor je het weet staan jullie weer als twee kemphanen tegenover elkaar. Dit is helemaal niet wat je wilt.

Je hoofd zit vol met vragen en zorgen

Voelt mijn kind zich wel gehoord? Ik weet nog hoe het is om niet gezien en gehoord te worden en dat doet pijn. Dat wil ik niet voor mijn kind.

Hoe begrijp ik mijn kind beter?

Hoe geef ik mijn kind wat het nodig heeft?

Hoe ben ik er meer voor mijn kind?

Zou mijn kind hier later geen last van krijgen?

Hoe moet ik nu verder?

Hoe kan ik het tij keren?

Waarom reageert mijn kind nu zo?

Hoe zorg ik dat ik niet zo snel boos word?

Spelen dit soort zorgen door jouw hoofd? Dan kan ik je helpen! Samen kijken we wat de situatie is en hoe we daar verandering in aan kunnen brengen.

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Jij en je kind elkaar beter begrijpen?
  • Je kind meer rust heeft?
  • Er meer harmonie komt in jullie gezin?
  • Je kind zichzelf kan zijn, maar jij ook?
  • Jij rustiger op je kind kunt reageren?
  • Je kind zich gehoord en gezien voelt en jij ook?
  • Je kind weer naar je luistert?
  • Je kind zich gelukkig voelt?
  • Je weer kunt genieten van je kind?
  • Je kind beter om kan gaan met zijn emoties?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen. We kijken dan hoe jij je kind kunt helpen.

Ik werk graag met ouders die open staan voor een positieve verandering en daarbij even een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wat heb ik te bieden:

begeleiding op maat
Contact via telefoon, skype en persoonlijk consult
Coaching
Therapie
online begeleiding
Training, individueel en in groepen.

Tijdens het gesprek geef ik eerlijk aan of ik jullie kan helpen en hoe. Ik geef je tips en we kijken welke hulp het beste bij jullie aansluit. Voor mij is het net zo belangrijk als voor jullie dat het traject succesvol is.

Veronique van Kan

Wil jij graag:

Je kind beter begrijpen.
Weer genieten en plezier hebben met je kind.
Meer rust.
Je zorgen delen en een steuntje in de rug ervaren.
Beter om kunnen gaan met de heftige emoties van je kind.
Niet meer zo twijfelen of je het allemaal wel goed doet.

Komt dit in de buurt van jouw Wens? Weet dan dat dit kan.