Is het bij jouw thuis niet altijd gezellig. Je kind wordt boos en het luistert niet naar wat jij wil. Je baalt van hoe het gaat. Je hebt van alles al geprobeerd en je weet het even niet meer.
Ook bij jouw lopen de emoties soms hoog op. Je vraagt je af wat of wie jou kan helpen?
Je wil graag het alle beste voor je kind, maar hoe?
Dit zou een situatie bij jou thuis kunnen zijn. Misschien is de situatie bij jullie wel heel anders.
Bijvoorbeeld: Jij als ouder hebt het gevoel hebt dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Je kan je vinger er niet precies op leggen. Je ziet dat je kind het in sommige situaties lastig heeft. Je kind heeft pijn of verdriet. Je wil graag dat je kind zich goed voelt. Je denkt dat met een beetje hulp je kind (weer) krachtig wordt.

Coaching of therapie kan hierbij ondersteunen.

Hoe weet je wat je kind nodig heeft?

Als ouder hoef je niet alles te weten. Je mag ook best een keer hulp vragen aan een ander. Soms is het even fijn dat er iemand naar je luistert. Je mag mij hiervoor altijd benaderen. Tijdens een gratis gesprek kunnen we dan kijken wat het beste bij jullie past.

Voor veel ouders heeft het woord coaching of zelfs therapie een bepaalde lading. Dat begrijp ik best. Je denkt dat de situatie (nog) niet zo erg is dat dit nodig is. Hierdoor wordt er soms gewacht. Als ervaringsdeskundige vind ik dat jammer. Hierdoor ontstaat er een negatieve spiraal. Vaak is er na 1 tot 5 gesprek(ken) al een verandering waarneembaar. Wenskan kijkt naar oplossingen. Kijkt naar de kwaliteiten van je kind en biedt tips voor thuis zodat jullie thuis de situatie kunnen ondersteunen. Indien gewenst is dit ook voor school mogelijk.

Ik gebruik hier bewust beide woorden. Er is wel een verschil. Mijn hulp kan heel laag drempelig worden ingezet bijvoorbeeld een luisterend oor voor jou als ouder en is er iets meer nodig dan biedt ik die mogelijkheid ook. Tijdens de kennismaking bespreken we de wensen en kijken we wat het beste aansluit. Het belangrijkste is dat het kind lekker in zijn vel zit.

Wil jij graag dat:

·      Je kind meer (zelf) vertrouwen heeft
·      Wil jij dat je kind zich beter kan concentreren
·      Meer rust ervaart
·      Minder druk is
·      Geen lichamelijke klachten meer heeft zonder medische oorzaak
·      Beter kan omgaan met zij emoties
·      Meer vriendjes heeft
·      Minder bang is
·      Niet gepest wordt
·      Je kind gelukkig
·      Je kind straalt

Dan kan therapie een oplossing zijn. Iedere situatie is anders. Wil je graag weten wat ik kan doen. Neem dan vrijblijvend contact op.

Wil je graag weten of ik iets voor jou kan betekenen neem dan even contact op.
We kunnen telefonisch dan even overleggen of een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten inplannen.

Werkwijze:

Ieder traject start met een intakeformulier en het bespreken van de wensen. We bekijken dan ook welk traject en behandelingen het beste bij je kind en jou aansluit. Daarnaast maak ik een inschatting van aantal consulten. Zo krijg je een aardig beeld van wat jullie kunnen en mogen verwachten.

Bij sommige trajecten biedt ik naast de sessie in mijn praktijk de mogelijkheid voor persoonlijke ondersteuning via mail.  Ik heb hier zeer positieve ervaringen mee.

Graag vertel ik in een persoonlijk gesprek wat de voordelen zijn en of dit aansluit bij jullie hulpvraag.

Wil jij graag weten wat jij kan verwachten. Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking. Het is namelijk voor een goed resultaat wel van belang dat er een klik is.

Vergoeding:

Vergoedingen door zorgverzekeraars kunnen meestal vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Dit valt onder de alternatieve zorg. Het beste kunt u even contact opnemen met u eigen zorgverzekering. Hierbij aangeven dat de praktijk is aangesloten bij de BATC.

WENSKAN - Veronique van Kan
Kinder- en jeugdtherapie
Therapie voor volwassenen
Trainingen, coaching en workshops voor kinderen, jeugd en
volwassenen
Praktijkadres: Sleeg 1
6901 BH Zevenaar
Telefoonnummer: 06 - 19672424
Bezoek alleen op afspraak
KVK nummer:  64834069
BTW nummer: NL068113535B02
Aangelsoten bij BATC
BATC beroeps registratie nr: BR-02697
AGB zorgverleners code: 90104560
AGB praktijkcode: 90063849